Kövess minket itt is:

Tavaly az otthonról.hu távmunka szolgáltatással lett második, idén pedig az IngyenHívóval nyerte meg a startupversenyt Faragó Péter és Benedek Balázs. Ha egy üzlet oldalán Rudolf Péter kezd beszélni, vagy ha ingyen telefonhívást kínál nekünk egy barátságos zöld-fehér gombbal, akkor az munkájukkal találkozunk.

Hirdetési lehetőséget kapott a második helyezett Noisepot, ami a szórakozóhelyek zeneszolgáltatását fogja megváltoztatni, ha elkészül a zenerendszerbe beköthető hardver, és sikerül meggyőzni a világ leghíresebb szórakozóhelyeit a telepítésére.

A harmadik helyezett a rovatunk által többször megírt - és gyakran használt - házibuliszoftver, a Dragontape lett. Műsorvezető: Nagy Bálint

Budapest Bank Startupverseny


Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre! A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az első három helyezett a vállalkozását elősegítő értékes díjakban részesül.

Ha van terméked, de még nincsen bejegyzett céged, akkor is indulhatsz! Nem számít hány éves a céged, ha a bemutatott szolgáltatásod maximum 24 hónapja működik.

Akkor érdemes nevezned, ha csábít az a lehetőség, hogy hét befektető előtt megmérettesd magad, ha a szakmai nyilvánosság előtt szívesen bemutatnád vállalkozásodat és nem utolsó sorban, ha meg akarod szerezni a felkínált díjakat.

Nevezési díj nincsen. A hat döntős részvétele ingyenes a konferencián.

Zsűri tagjai

Futó Gábor, Kövér József, Lakatos Péter, Oszkó Péter, Pataki Róbert

Nevezési határidő 2011. március 20.

Adatlap innen letölthető.

a pályázat mellékletei:

- önéletrajz(ok), menedzserek bemutatása, amiben részletesen kitérsz az eddig megvalósított projektjeidre. Ha volt korábban elindított céged vagy terméked, arról részletes beszámolót írsz.
- üzleti terv- mekkora ügyfélkörre számítasz? Honnan lesznek a bevételek? Hol fog tartani a vállalkozásod 1-3-5 év múlva? Versenytársak rövid bemutatása. Mi az, amiben különleges a te szolgáltatásod? Mik a technológiai igényei?
- megvalósíthatósági tanulmány (nem kötelező)
- demo (nem kötelező)

A beérkezett pályázatokat bizalmasan kezeljük. Egy szakmai előzsűri elbírálja március 25-ig és kiválasztja a legjobb hat pályázatot. A szervezők legkésőbb március 26-ig minden pályázót értesítik az eredményéről.

A pályázatokat a startupverseny@gmail.com vagy a rita.molnar{kukac}ap{pont}hu címre várjuk.

Díjak

Fődíj: Egy éves (legkésőbb 2011. szeptember 1-én megkezdett) irodabérleti-jog a Corvin Irodákban. Támogató: Finextstartup.

- 2 000 000 forint listaár értékű hirdetési csomag az origo.hu aloldalakon. Támogató: Origo zrt

- 1 000 000 forint listaár értékű hirdetési csomag az index.hu oldalon. Támogató: Index zrt

- 500 000 forint értékű PR szolgáltatás, mely segíti a nyertes induló vállalkozást a sajtón keresztül történő népszerűsítésben.Támogató: A SAKKOM Interaktív PR Ügynökség

- 200 000 HUF értékű fordítás vagy lokalizálás. Támogató: Mind Power Hungary

- 150 000 HUF értékű PR kommunikációs tanácsadási csomag. (ez a csomag tartalmaz egy kommunikációs tréninget, amely a rövid prezentációk - akár 2-5 perces - elevator pitch típusú megtartására is képessé teszi őket. 2 alkalmas konzultációs lehetőséget és felkészítést bármely hazai startup versenyre. Ezen felül egy Network tréninget, amely segítségével partnereket találhatnak a magyar startup világban. Támogató: SmartUP Communications

- 100 000 forint értékű pénzforgalmi díj és jutalék jóváírás. Támogató: Budapest Bank*

* Az ajánlatban szereplő jóváírás legkésőbb 2012. december 31-ig és a Budapest Banknál újonnan megnyitott egy, vagy több új bankszámla esetén, arra vonatkozó szerződés megkötése esetén érvényes. A bankszámlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatások díjait a bank esedékességkor beterheli és azt követően a naptári negyedéves elszámolási időszak végén, legfeljebb az ajánlatban szereplő összeg erejéig a terheléssel érintett bankszámlán jóváírja.

A díjak sora márciusig bővülni fog. Amennyiben szeretné támogatni a Startupversenyt, kérem írjon a rita.molnar{kukac}ap{pont}hu címre.

Támogatók